Ansigtsbehandlinger

Hudanalyse 20 min.

Hudanalyse er til dig, der er i tvivl om, hvilken hudtype samt hudtilstand din hud har. Jeg laver en analyse af din hud, og ud fra denne kan jeg fortælle dig, hvilke slags produkter din hud har brug for, og hvordan din hud har det. Jeg afrenser din hud, og afslutter analysen med fugt og pleje og en vejledning.


30 min.                                                                            

60 min.                                                                              

90 min.             

Ansigtsbehandlingerne kan sammensættes med og uden massage, med og uden dybderens, og med fokus på særlige udfordringer. For mig er det vigtigste at din behandling sammensættes individuelt fra gang til gang for at give din hud det den har behov for lige nu og på sigt. Så det eneste du som kunde skal, er at beslutte dig for hvor lang en behandling du ønsker, også vil jeg sammensætte din behandling, ud fra dine behov og ønsker.

                                                                 

Signatur by Cecilie 120 min.

Er en spaoplevelse uden lige og er til dig som ønsker ekstra meget forkælelse.

Behandlingen starter med en velkomst hvor hænder og fødder tørres af med et varmekompres, derefter en let rygmassage for at komme helt ned i gear. Efter vendes der rundt og ansigtsbehandlingen begynder. Ansigtet renses af dobbelt samt tonic inden peelingen kommer på. Den fjernes og der laves en dybderens af hele ansigtet efter rettes bryn med sukker, ansigts og dekolleté massage og maske efter behov. Imens masken er på vil der enten blive givet fod massage, bindevævs massage på armene eller hovedbunds massage alt efter hvad du ønsker. Masken fjernes og der afsluttes med serum og cremer efter hvad der passer til din hud.

 

M.E.S.O 30 min.                                                                

M.E.S.O 60 min.

Dermaroller anvendes til at igangsætte en helingsprocess og booster cellefornyelsen i huden for at opnå mindre synlige rynker, linjer, porrer, ar, pigmentering, urenheder mm. Produkter der bliver påført efterfølgende såsom serum og masker trænger 80% dybere ned og huden optager derved produkterne bedre.

                                                           

Bryn og vipper

Ved bryn og vipper går jeg ind og tager udgangspunkt i dine ønsker samt hårfarve, hudtone og ansigtsform. Derfra vil jeg vejlede dig i hvilken form og farve der passer bedst til dig. Jeg retter bryn med sugar da det ikke har nogen negativ indflydelse på huden og ikke knækker hårene. Det gør for dig at dit resultat holder længere og at din hud ikke er nær så irriteret og rød efter behandlingen.      

 

Lash lift

Ved lash lift laves der et permanent vippebuk på dine natur vipper og er super godt hvis til dig der ønsker at dine vipper skal syne længere, gerne vil undvære mascara eller af med dine eyelash extensions . Jeg udfører behandlingen med de populærere Elleebana produkter som er super skånsomme og meget effektive. Du bedes komme uden mascara.  

 

Make-up

Make-up er til at fremhæve den bedste udgave af dig selv. Her tages der udgangspunkt i din stil, ønsker, tøj og  begivenheden. Det er derfor vigtigt at have nogle billeder med af tøj og eventuelle ønsker til look. Som uddannet make-up artist er det også muligt at booke make-up til hvis man skal have taget professionelle billeder


Dag make-up 30 min. 

Make-up med naturlige farver som kan bæres til dagligdagen samt får fremhævet alle de bedste træk i dit ansigt.                

Aften make-up 60 min.

Her er der meget fokus på hvordan tøj og hår ser ud. Makeuppen er kraftigere i farver og fungere rigtig godt til galla fester, julefrokost eller en tur i byen hvor make-uppen bare skal sidde spot on.

Brude Make-up inkl. prøve make-up

Her bookes der to tider. En nogle uger før hvor vi prøver dine ønsker af og finder ud af hvad der skal ske på den store dag. Også en på den store dag hvor du kommer ind og får lagt den make-up som vi lavede til prøve make-uppen så du med ro i maven kan læne dig tilbage og glæde dig til at skulle sige ja til dit hjertes udkårende.  

 

Sugaring/hårfjerning 

Sugaring er den bedste hårfjerning´s metode, det er udelukkende lavet på naturlige ingredienser og er derfor genkendeligt for kroppen. udover at det fjerner håret har sugaring også andre gode fordele. Det laver en micro peeling af hudoverfladen som gør at de afsluttende produkter trænger dybere ned i huden og efterlader huden utrolig blød. Ved sugaring laves der også en form for bindevævs massage som gør at hudstrukturen bliver flottere og mere jævn samt fjerner affaldsstoffer fra din krop. Det ernærer også dovne celler til at arbejde hurtigere.  


Hænder og Fødder

Hænderne er dit visitkort udadtil og fødderne er dem som bærer dig rundt.  Derfor er det vigtigt at pleje dem, det gør også at neglene ikke knækker så nemt og at neglerødderne holder sig væk.

Shellac er en blanding mellem almindelig lak og gele. Det vil sige at det binder sig til din naturnegl og holder meget bedre end almindelig lak og skal enten vokse ud eller fjernes med et produkt. Men vigtigst af alt. Du kan røre ved det med det samme og skal ikke passe på indtil det er tørt.


Spa Manicure

Her får dine hænder alt den pleje de har brug for. Du starter med at få hænderne ned i et dejligt hånd bad efter kommer en peeling af hænder og underarme. neglebånd skubbes og neglen ordnes. efter kommer en dejlig håndmassage hvor du rigtig kan komme ned i gear. massagen afsluttes med en lækker hånd maske som giver en masse fugt til bånde hænder og negle. masken fjernes og der afsluttet med olie og creme.


Spa Pedicure 

Vores fødder er dem vi står og går med og er tit noget vi både glemmer at pleje og undervurdere. men her bliver der taget hånd om de fantastiske fødder. du stater med et lækkert varmt fodbad med en skøn duft af eucalyptus, dine fødder og underben får en god peeling og neglebånd skubbes og neglen ordnes herefter kommer en skøn og dyb massage af underben og fødder som afsluttes af en fantastisk kølende maske. masken fjernes og der afsluttes med olie og en fantastisk fodcreme som du selvfølgelig kan købe med hjem til at vedligeholde din behandling. 


Forstærkning af naturneglen

Har du skøre, rillede eller tynde og porøse negle er denne behandling løsningen for dig. den ligges under din shellac og styrker din naturnegl 


Nailart 

Dette er til dig som synes at helfarve eller fransk er lidt for kedelig. der er folie, additiver og stamping

 

Krops Behandlinger

Afspændings Massage 30 min.                                                              

Afspændings Massage 60 min.                              

Er almindelig massage, Behandlingen starter med en velkomst hvor hænder og fødder tørres af med et varmekompres. Du kan enten vælge bestemte områder du ønsker at jeg fokusere på eller vælger at få masseret hele kroppen (hele kroppen kan kun nås ved 60 min.)

Dybderens af ryg, nakke/skuldre eller bryst

Er til dig der døjer med urenheder på ryggen eller brystet. Huden vil blive afrenset så påføres der en kemisk peeling på det ønskede område efter udføres der en dybderens og afsluttes med cremé efter dine behov.

Tranquillity Pro-sleep Massage 75 min.

En comfort zone signatur behandling, der innovativt arbejder på flere sanser for at give den ultimative afslapning og give forbedret søvn.
En synergi af ​​en unik blanding af æteriske olier, den skræddersyede Tranquillity ™ Sound og den eksklusive TRANQUILLITY PRO-SLEEP MASSAGE giver et roligt sind og en kroptilstand, der fremmer søvn og hjælper med at modvirke jetlag.
Inspireret af ayurvediske og indonesiske Sea Malay massagetag, kombineret med brugen af ​​bløde børster gør dig helt afslappet.
Anbefales til dem, der føler sig stressede, ude af stand til at slappe af og har problemer med at sove godt. Ideel efter lange flyvninger eller rejser til en ny tidszone. Du vil føle dig afslappet og din hud vil føles silkeblød

Cellulite Behandling 60 min.                                  

Cellulite Behandling 90 min.

Cellulite er ødelagt bindevæv og er noget som sjældent kan ses på en enkelt behandling. Jeg anbefaler at køre kurforløb mellem 6 og 12 behandlinger hvor du får 2 behandlinger i ugen.